Mallorcatour er offisiell Mallorca 312 Partner

Mallorcatour AS har inngått samarbeidsavtale med Mallorca 312

Mallorcatour AS har inngått samarbeidsavtale med Mallorca 312 og er nå offisiell reseller av pakkeløsninger som inkluderer rittbillett og hotell.

Mallorca 312 er et av de mest prestisjetunge sykkelrittene i Europa, og å være offisiell reseller av deres pakkeløsninger gir våre kunder en enestående mulighet til å delta i dette spektakulære arrangementet. Med vår spesialtilpassede pakke får deltagerne ikke bare en eksklusiv rittbillett, men også førsteklasses overnatting på vårt nøye utvalgte hotell i nærheten av rittets start- og målpunkt.

Vår dedikerte stab jobber tett med Mallorca 312 for å sikre at våre kunder får den beste opplevelsen under arrangementet. Vi tilbyr skreddersydde pakker som tar hensyn til individuelle behov og preferanser. Dette inkluderer ulike romkategorier på hotellet, måltider tilpasset deltakernes ernæringskrav, og ikke minst muligheten til å utforske Mallorcas fantastiske landskap i forbindelse med rittet.

Ved å være lokalisert kun et steinkast fra start- og målområdet, gir vårt hotell en strategisk fordel som gjør logistikken sømløs og stressfri for deltakerne. Ettersom sykkelritt krever grundig forberedelse og fokus på prestasjon, er det viktig å minimere distraksjoner knyttet til reise og opphold. Våre pakker gjør nettopp dette, og gir deltakerne den nødvendige roen og komforten for å prestere på sitt beste.

Mallorcatour AS er stolt over å kunne tilby denne eksklusive muligheten til sykkelentusiaster som ønsker å utfordre seg selv på en av Europas mest ikoniske sykkelritt. Vi oppfordrer alle interesserte til å kontakte oss for mer informasjon om våre Mallorca 312-pakker og muligheten til å oppleve en uforglemmelig sykkelopplevelse på vakre Mallorca.