Mallorca februar 2020

Sykkel og duathlon 19-26 februar 2020

Vår meget populære tur i februar med mulighet for å prøve duathlon konkurranse. I samme tidsrommet så går Powerman duathlon konkurransen i Can Picafort av stabelen og om èn ønsker, så er dette en fin og artig konkurranse å delta på. Vi legger opp til trening i styrkerom, sykkel og løpeturer i magiske Tallaia. Vi har opplegg så alle kan delta på våre turer.

Info.: 
  • Fly fra Gardermoen til Palma tur /retur
  • Busstransport fra flyplassen til hotellet i Alcudia tur/ retur
  • Hotell med halvpensjon (frokost og middag) - i delt leilighet (2 personer per leilighet) 

7 DAGER: Pris 7 499,- per person i delt leilighet

Eventuelle tillegg i prisen. (se påmeldingsskjema for detaljer)

  • Singlerom på hotellet
  • Deltakelse på Powerman
  • Sykkelleie inkl. forsikring og veihjelp

    Påmeldingsskjema  Trykk her

Om reisen

Oppmøte ved "meeting point" på Gardermoen senest 07:30 hvor en representant fra Mallorcatour møter dere.  Ved ankomst Palma blir vi hentet med buss som tar oss videre til hotellet. (bussreisen tar ca 40 min). Ved ankomst hotellet vil dere få utdelt rom og nøkkelkort, samt at din leiesykkel står klar i hotellets sykkelgarasjen.

Våre reisende kan via egen app se oversikt over de sykkelturene som arrangeres de kommende dagene og melde seg på ønsket tur etter eget ønske. Normalt starter dagens sykkeltur ett sted mellom 09:30 og 10:00. Ved lunchtider stopper man i en koselig landsby for litt mat og drikke.
På vinter, tidlig vår er det allerede godt med sykkelturister på Mallorca og de populære spisestedene er en opplevelse i seg selv med syklister fra alle land og nivåer. 


Ta kontakt oss på info@mallorcatour.no for påmelding eller spørsmål.