Palma Mallorca Maraton

Palma Mallorca Maraton 6 - 13/10-2020

En av våre mest populære turer på høsten! Vi kombinerer løping og sykkel og du kan velge mellom 10, 21 eller 42 km Palma Marathon. Du kan også velge å ikke løpe Palma Marathon og heller sykle (mange deltagere kombinerer begge deler).

Pris
  • Fly fra Gardermoen til Palma tur /retur (6 - 13 oktober 2020)
  • Busstransport fra flyplassen til hotellet i Alcudia tur/ retur
  • Hotell med halvpensjon (frokost og middag) - i delt leilighet (2 personer per leilighet)

Earlybird Pris: 7 999,- per person / 7 499,- per person for familie/ par i samme leilighet


Eventuelle tillegg i prisen (se påmeldingsskjema for detaljer)
  • Startkontigent for Palma Marathon
  • Busstransport mellom hotellet og Palma Marathon tur /retur
  • Sykkelleie inkl. forsikring og veihjelp
  • Singlerom på hotellet

Om reisen

Oppmøte ved "meeting point" på Gardermoen 6 oktober kl. 06:45 med avreise kl. 08.40. Vi lander i Palma kl. 12:10 hvor vi blir hentet med buss som tar oss til Hotel Lago Park i Alcudia (bussreisen tar ca 40 min). Ved ankomst hotellet vil dere få utdelt rom og nøkkelkort.

For de som har leid sykkel fra 6 oktober så vil denne henge i sykkelgarasjen på hotellet. Det vil bli arrangert guidede sykketurer samme dag (mer informasjon om dette vil bli gitt på bussen).

Det vil bli utdelt et aktivitetsprogram for alle deltagere som inneholder aktivteter for svømming (open water), sykkel og løping. Flere av våre tidligere deltagere har ikke deltatt på maraton, men heller foretrukket sykkelturer. Det samme vil være for 2020 og det vil derfor være sykkelgrupper hver dag med start fra hotellet ca kl 10:00.

For de som deltar på Palma Marathon vil bussen hente oss på hotellet lørdag 11 oktober kl 07.00.

Reisen vil som vanlig legge opp til et hyggelig sosialt samvær hvor sykkel, svømme og løpeturer blir gruppebasert og at vi etter dagens aktiviteter møtes på "after bike/swim/run".

Dette er en fin mulighet til og avslutte sykkelsesongen, samt få noen flotte dager på Mallorca før den norske vinteren setter inn :-)